Centar informacijske sigurnosti (CIS) dodjeljuje stipendije za pohađanje tečaja „Osnove tehnika informacijske sigurnosti“ studentima tehničkih fakulteta. Tečaj, u organizaciji L3A akademije, počinje 27. veljače 2013. godine i traje 12 tjedana. Detaljnije informacije o tečaju mogu se pronaći na web stranicama L3A akademije (http://www.l3a.com.hr/Osnove-tehnika-informacijske-sigurnosti.html).

Zainteresirani studenti mogu se prijaviti za kvalifikacijski ispit koji će se održati 22. veljače 2013.g. u 16h u dvorani A101 na FER-u. Kvalifikacijski ispit rješava se na računalu, a obuhvaća pitanja iz područja računalnih mreža, baza podataka, programiranja, operacijskog sustava UNIX/Linux i operacijskih sustava općenito. Stipendije će se dodijeliti najbolje rangiranim studentima na kvalifikacijskom ispitu. Za izlazak na kvalifikacijski ispit potrebno se prijaviti putem forme na stranicama CIS-a (http://www.cis.hr/stipendije/otis2013-prijava.html). Rok za prijavu je četvrtak 21.2.2013. u 17:00 sati.

Dodatni upiti vezani uz stipendije mogu se slati na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..